Tarot en català ·

Benvinguts al Trèvol

 • El Tarot és un art de predicció que permet orientar-nos en moments difícils, ajudar-nos a triar la millor opció, a decidir quan dubtem, anticipant el futur per a evitar errors. ¿És possible fer tot això per telèfon? Nosaltres portem 23 anys fent-ho, i alguns dels nostres clients confien en nosaltres des d'aquell 1993 en què vam inaugurar el primer gabinet.
 • Orientar el futur, aclarir el present, saber més sobre el passat, és possible amb l'ajut de professionales del Tarot que practiquen un art molt antic i molt útil quan es fa servir amb seny.
  El Trèvol us ofereix Tarot respectuós amb la tradició i responsable amb els consultants.
 • Les trucades al Trèvol són ateses sempre en directe, no fem desviaments ni utilitzem grabacions de benvinguda. Som a a la vostra disposició per a resoldre qualsevol dubte que pogueu tenir sobre els serveis que oferim.

El teu Tarot en català

El Tarot és un guia que ens ajuda oferint-nos coneixement i alternatives, però no pren decisions ni imposa sentències: les decisions les prens tu, el teu futur és a les teves mans. Des d'aquest supòsit, al Trèvol treballem regint-nos per un codi ètic, que no ha de ser compartit per altres Tarots, però que per a nosaltres és fonamental.

Codi ètic

 • L'objectiu del Tarotista és oferir la seva interpretació de les tirades de Tarot, amb la intenció d'orientar al consultant en les decisions a prendre, mostrant-li les alternatives que se li presenten i informant-lo de les possibles conseqüències de les seves decisions.
 • El Tarotista pot fer prediccions aplicant la seva millor voluntat i coneixement, però no afirma ni garanteix que les seves prediccions s'hagin de verificar en el futur, ja que en últim terme el futur depen de les decisions del consultant.
 • El tarotista aten totes les consultes amb el màxim respecte, però es reserva el dret d'interrompre una consulta si creu que aquesta representa una explotació de situacions d'ansietat o por del consultant. Naturalment, en aquest cas no es cobra el servei.

 

 • El Trèvol ofereix els seus serveis amb un tracte impecable, confidencialitat en les trucades i seguretat en els sistemes de pagament:
 1. Tenim un estricte control sobre els tarotistes que responen a les trucades telefòniques.
 2. Fem un seguiment periòdic dels sistemes de pagament emprats, canviant-los quan és necessari i incorporant les darreres novetats en seguretat online.
 3. En cas de disposar del telèfon o l'email del client, mai l'utilitzem per enviar publicitat o informació no sol·licitada (i, no cal dir-ho, tampoc el cedim, venem o compartim amb altres empreses).
 • Oferim tota la informació abans de començar la consulta, però si tens qualsevol dubte sobre els nostres serveis truca'ns o escriu-nos

Consultes


Enquesta

Quin és el teu mètode de predicció preferit?

Astrologia (34)
18%

Numerologia (25)
13%

Runes (25)
13%

Tarot (56)
30%

Vidència (29)
16%

Altres (Daus, Espiritisme, Ouija, Quiromància...) (18)
10%

Total de vots: 187